Бившият футболист на Левски Емил Ангелов коментира представянето на сините със Септември

...
Бившият футболист на Левски Емил Ангелов коментира представянето на сините със Септември
Коментари Харесай

Емил Ангелов за равенството със Септември: Лошото е, че се губят точки

Бившият футболист на Левски Емил Ангелов коментира представянето на " сините " със Септември София - 0:0. Той е на мнение, че никога няма рецесия в тима.

" Гледах срещата сред Левски и Септември доста детайлно. За мен персонално от самото начало си личеше, че " сините " са надалеч по-добрият тим. Единственото, което липсваше беше попадението. Тотално превъзходство на Левски. Даже на моменти Кордоба беше единственият бранител, който оставаше обратно. През целия мач Левски беше по-добър, само че не съумя да победи. И такива неща се случват във футбола, не може всякога да печелиш.

Имахме положителни благоприятни условия, само че липсваше и шанс. Гредите избавиха на няколко пъти Септември, в други обстановки пък се стигаше до карамболи в наказателното им поле, само че топката по този начин и не посети вратата на Шейтанов. Лошото е, че се губят точки. От управлението и треньорския щаб желаят да се натрупат точки и да сме в първата тройка, а за какво не и да се гони купата. Това е обикновено щом става дума за клуб като Левски. Станимир Стоилов знае доста добре по какъв начин да мине през това тимът.

И по наше време ги е имало такива мачове. Мъчихме се с Беласица и най-после 0:0 и с Вихрен беше същата работа. Това са естествени неща във футбола и от време на време мъчно се случват. Всеки един клуб има потребност от подобен мач, тъй като по-късно се активизира тимът и се подвигат ", изясни той пред " Мач Телеграф ".

" И най-големите клубове в света изпитват проблеми против затворени тимове. Футболисти за милиони търсят междина и не съумяват да я открият, това на моменти е даже ужасяващо. Когато играеш във фаза отбрана, е доста по-лесно да се местиш без топка, в сравнение с с нея.

Като се " паркира рейса ", тимовете се мъчат даже и на европейско равнище, а пък за Бълкария да не приказваме. И като футболист, който съм играл в такива срещи през годините, ми беше непоносимо. То се ритат съперниците, бави се времето, раздира се играта и така нататък
 Снимка 322710
Източник:

Такива срещи се печелят с самостоятелна класа на някого. Реално Левски имаше доста положения. В случая от самото начало се играеше пред вратата на Септември. Там се разиграваше, стреляше, създаваха се рискове, само че липсваше и шанс.

Не може да се приказва за игрова рецесия в Левски, макар че тимът падна и от Славия. " Сините " играят добре, раздават се, само че им липсва гол, който да им донесе още по-голямо самочувствие и да победят. Не може да приказваме за рецесия в тим, който е спечелил Купата на България и мачка Лудогорец и ЦСКА. Това е неуместно.

Аз приписвам тези резултати на моментното положение на тима и неналичието на шанс. Този дуел със Септември можеше да приключи 3:0 за Левски. Липсата на нападател се усеща. Кой треньор не желае да има таран и конкурения в офанзива?! Най-добре е да имаш най-малко две класни остриета, които да ти вземат решение такива срещи. Трябва да има конкуренция в нападание, а и шефът Стойлов обича да играе атакуващ футбол. Най-вероятно акцентът при селекцията ще падне там. Това ще каже Мъри. Ние на учителя си не можем да даваме ум, несериозно ще бъде ", разяснява Емо Ангелов.
 От Левски не не помниха празника на Стефан Аладжов
От Левски не не помниха празника на Стефан Аладжов

От клуба го поздравиха
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР